Gebaksbestelservice

Tegenwoordig is vóór 9.00u besteld, de volgende dag na 10.00u afhalen. Wijzigingen kunnen dan ook maar tot 9.00u aangebracht worden als de afhaaldatum de volgende dag is. Wij kunnen zelf geen wijzigingen doorvoeren of de bestelling bekijken. De bestellingen komen aan bij Bakkersland.

Er zijn een aantal punten waar klanten over bellen of mailen:

  • Bestelling annuleren: stuur een mailtje naar m.bouwman@bakkersland.com met daarin de basisgegevens van de klant: naam, welke vlaaien besteld zijn, datum van afhalen, supermarkt van afhalen. Bestelling annuleren kan tot 1 dag van te voren.

  • Bestelling wijzigen: Bakkersland kan alléén de datum van afhalen en de supermarkt van afhalen wijzigen (max. 2 dagen van te voren). Inhoudelijk kan de bestelling niet gewijzigd worden. Heeft de klant een fout gemaakt, moet je de hele bestelling laten annuleren door Bakkersland en de klant vragen een nieuwe bestelling te plaatsen.

  • Bestelling willen plaatsen na 9.00u voor de volgende dag. Belt de klant voor 11.00u dan tip ik de klant altijd dat als ze nu naar de supermarkt bellen ze daar de vlaaien nog kunnen bijbestellen voor morgen (geldt niet voor taarten).

Wanneer een bestelling niet aanwezig is: richtlijnen